web analytics

Tillbaka till livet

Efter en lång tids eftertanke hit och dit om huruvida jag ska ha kvar min blogg eller inte så är jag här för en stund. Wink Det var under en lång tid en livsstil, ingick i min vardag.  Smile 

Jag har inte samma behov idag av att uttrycka mig då jag lever ett harmoniskt, tryggt liv där jag inte behöver fly från vardagen. Smile  Heart
Ibland får jag nypa mig för att förstå, förstå att det finns underbara män. Wink  Heart

Men jag hade aldrig varit mottaglig om det inte varit för all bearbetning, all hjälp, jag och barnen fått.  Shy
Under några år gick jag med skygglappar, ingen kom mig nära. Det var vår tid för att läka. Så tacksam för alla som fanns/finns med oss.  Heart
Att gå till botten med sig själv är A och O.
Att verkligen börja om och veta ens värde.
Hur unik och älskvärd man är.  Heart
Det är underliga, knepiga tankar. Wink
Men att älska sig själv, det är början till att kunna älska någon annan.

Jag får ofta nypa mig för att förstå hur lyckligt lottad jag är, att fått träffa en så fin man, som verkligen visar mig vad kärlek är. Wink  I handling, inte bara i ord.  Heart
Jag har massor att ge, känns så fint att få tillbaka.  Rose

Mina älskade killar är trygga och harmoniska. Jag tittar tillbaka endast för att se alla framsteg och det är så övermäktigt otroligt. Smile  Heart
Svårt att förklara känslor som flödar i kroppen, men jag är så lycklig, så lycklig.  Big Smile

Det finns dagar som är ned, men jag tillåter mig att ha dem och har lärt känna mig själv, jag trivs med mig idag.
Så viktigt att lita till sin intuition, vilket gjort att jag också har stunder då jag överanalyserar, men jag tänker som så, ATT så länge jag är medveten om det, så länge jag lever så jobbar jag med mig själv, för att trivas med mig själv, gör att jag trivs och blir en mycket trevligare person med andra. Wink  Grin Grin

Jag jobbar, har fått fördelen att få vara inom äldrevården, stortrivs.  Yes
Känslosamt många gånger, men det är mycket ge och få, så underbart. Vi blir alla gamla en dag.  Heart

Sorgliga händelser sker, jag känner mig ödmjuk många gånger. Jag litar till en högre makt, jag/vi har haft någon med oss. Jag är helt säker på att denna högre makt finns för mina nära och kära.  Heart

” Allt förmår jag genom honom som ger mig kraft”. Rose
Finns med mina nära, kära.  Heart

”Jag tar hand om mig, för Er skull, om ni tar hand om Er för min skull.”  Heart  Heart  Heart

 

Dela
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • PDF
 • RSS
 • Add to favorites
 • email
 • MySpace

2 Comments

 • At 2017.04.24 21:27, Lynkliga Lisa said:

  ❤ Underbart. Jag blir lycklig när jag läser om din lycka o kärlek. Kanske att jag själv snart också har någon att älska på nytt… Hoppas!
  Kram på dig! Allt gott

  • At 2017.05.16 19:51, Nancy66 said:

   Tack fina, ja när man minst anar och förväntar sig det, så sker det. <3
   Kramar, önskar dig detsamma. <3

   (Required)
   (Required, will not be published)

   Click to Insert Smiley

   SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

   1
   Hej, (*:*)

   Om mig

   Fembarnsmamma född -66. Förlovad <3
   Mormor till en kille född -08. :) <3
   Farmor till en liten tös, född 2016. :-) <3

   Ärlig, omtänksam, kärleksfull, sprallig, lekfull, spontan, känslosam, en aning fåfäng, humoristisk, envis, stark i mina åsikter, ordningsam, kaffeälskare, rökare.

   Mina intressen: Mina barn, barnbarn <3, umgås med vänner, data, fotografering, blommor, inredning, psykologi, hälsa/motion.

   Bloggkategorier
   Bloggläsare online
   Dagens ordspråk

   Dagens citat

   Kalender
   april 2017
   M T O T F L S
   « Okt   Maj »
    12
   3456789
   10111213141516
   17181920212223
   24252627282930
   Dagens namnsdag
   klocka
   Vädret hos oss

   Vädret Tibro

   Nationalitet

   free counters

   Aktuellt

   Subscribe