web analytics

Njuter av livet

hjarta5Så kände jag för att skriva ett inlägg, ja de är få numer. Smile
Jag har inte lika stort behov att skriva av mig om allt. Vi lever och mår väl. Smile

Det finns så mycket jag är tacksam för varje dag, ja bara av att kika ut och se alla härliga färger i naturen. Det är lycka för mig. Att gå här i vår underbara lya i lugnet, i tryggheten med de jag älskar mest. Det är lycka!  Heart

Att få umgås med mina älskade barn och barnbarn. Fina, nära vänner. Det är lycka!  Heart
Att se mina killar växa varje dag och utvecklas, se alla framsteg. Det är lycka!  Heart

Jag lever i nuet, ser inte tillbaka, inte mer än för att se hur långt vi kommit. Smile
”Då” är ett avslutat kapitel i min bok, nu är det oskrivna blad som jag fyller med alla guldkorn jag fångar varje dag.
Med stolthet, styrka och ödmjukhet inför livet.
Att ta varje dag och göra det bästa av den, för man vet aldrig när det är för sent.

Jag delar med mig av min livserfarenhet, min kunskap och finns där för de som behöver mig.
Ingen ska behöva känna sig ensam i det man går igenom.
Tillsammans är vi starka!  Rose  Heart

lev
Heart
” Det kommer att finnas tillfällen, när det krävs mycket av dig.
Jag önskar dig det mod och den uthållighet och den vishet du behöver.

Måtte du alltid hitta de exakt rätta orden för att sätta de kaxiga på plats. 
Måtte du alltid få modet att stå emot det onda. ”  Heart 

”Allt förmår jag genom honom som ger mig kraft”

Dela
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS
  • Add to favorites
  • email
  • MySpace

Inga kommentarer

(Required)
(Required, will not be published)

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

1
Hej, (*:*)

Om mig

Fembarnsmamma född -66. Förlovad <3
Mormor till en kille född -08. :) <3
Farmor till en liten tös, född 2016. :-) <3

Ärlig, omtänksam, kärleksfull, sprallig, lekfull, spontan, känslosam, en aning fåfäng, humoristisk, envis, stark i mina åsikter, ordningsam, kaffeälskare, rökare.

Mina intressen: Mina barn, barnbarn <3, umgås med vänner, data, fotografering, blommor, inredning, psykologi, hälsa/motion.

Bloggkategorier
Bloggläsare online
Dagens ordspråk

Dagens citat

Kalender
oktober 2016
M T O T F L S
« Jul   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Dagens namnsdag
klocka
Vädret hos oss

Vädret Tibro

Nationalitet

free counters

Aktuellt

Subscribe