web analytics

Tillbaka för en sväng

11326_10152414504773460_7399052796058398882_nOj, så längesedan jag var här, min plats varje dag för några år sedan. Smile
Men det var nyttigt, jag är glad för att jag skrev ned allt.
Det har varit så bra i bearbetning tillbaka till livet.  Yes

Varje tanke, allt jag kände finns i skrift. Dock lade jag ut mina tankar i lösenordsskyddade bloggar, är glad för det, för inga tankar/händelser har funnits offentligt att läsa, ej heller för barn.
Så, sedan i början av 2014 har de varit min räddning, att förstå/inse, acceptera!

I öppen status höll jag fasaden, ja, jag ljög för mig själv, jag ljög för min släkt, mina vänner.

Jag skyddade det ofattbara, Att vi var utsatta för misshandel.
Jag insåg inte allvaret, jag förstod inte själv.
Jag trodde jag kunde förändra, men ingen människa kan få någon att förändra sig om de inte själva vill.
Vi alla har ett ansvar, att ta hand om oss själva i första hand.
Älska sig själv, vårda sig själv.
Sen, kan du finnas för andra.

Men med allt vi nu gått igenom, bearbetning, all kunskap så vet jag! Smile
VI har ingen skuld och skam!

Det ligger på förövarna!

Vi lever gott vidare. Smile
Tacksam över livet!  Heart

Kanske kikar tillbaka lite då och då, bara för skoj skull, men även med tankar som inspirerar. Wink

Pflanze30

Dela
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • PDF
  • RSS
  • Add to favorites
  • email
  • MySpace

1 kommentar

(Required)
(Required, will not be published)

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

1
Hej, (*:*)

Om mig

Fembarnsmamma född -66. Förlovad <3
Mormor till en kille född -08. :) <3
Farmor till en liten tös, född 2016. :-) <3

Ärlig, omtänksam, kärleksfull, sprallig, lekfull, spontan, känslosam, en aning fåfäng, humoristisk, envis, stark i mina åsikter, ordningsam, kaffeälskare, rökare.

Mina intressen: Mina barn, barnbarn <3, umgås med vänner, data, fotografering, blommor, inredning, psykologi, hälsa/motion.

Bloggkategorier
Bloggläsare online
Dagens ordspråk

Dagens citat

Kalender
juli 2016
M T O T F L S
« Mar   Okt »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Dagens namnsdag
klocka
Vädret hos oss

Vädret Tibro

Nationalitet

free counters

Aktuellt

Subscribe