web analytics

Påsk :-)

gladpåsk1Ja, då har vi påsken här och solen skiner på oss. Smile Härligt!

Vi har fått fint med påskpynt och jag var iväg tidigt idag, handlade påskmat och godis till påskkärringar som säkert kommer på besök idag. Wink  Chick

Killarna har fullt upp med kompisar och jag har ägnat mig en stund till att kika besiktningspappren på bilen. Snart dags att besikta.
Så, i nästa vecka åker jag ut till sonen, ska ägna bilen lite kärlek. Wink Heart  Byta bromsbelägg, däck, slipa rost, tvätta och fixa den blank och fin. Ja, det är viktigt att vårda relationer för att de ska fungera.  Grin

Tänkte nu fixa Jansson, blev plötsligt så sugen. Den räcker nog till påskafton med. Wink Razz

Ja, livet tar sina vägar som vi inte alltid förstår.
Idag fick jag ett riktigt påskägg, jag fick ett samtal.
Efter tester som gick galant, efter intervju så har jag nu fått jobb. Smile Jag är så glad!  Laugh
Ett jobb som verkligen kommer passa mig galant, det känns redan nu inom mig. Litar till min intuition numer, den stämmer alltid! Yes
Att få in en fot, gör så mycket.
Att få visa kämpaglöden som jag har inom mig, i allt som sker. Smile

Denna dagen har gått fort, som alla dagar. Shock
Killarna är igång med kompisar, data och allt de tar sig för, de har då inte långtråkigt. Smile  Heart

Besök av dotter och barnbarn i em, påskharen kom hit lite tidigare för barnbarnet. Smile  Heart
Han är hos sin pappa över påsken.
______________________________________

Ja, som jag säger, ”Är det meningen, så är det.” Stämmer så bra!
Det du gör i godo kommer tillbaka till dig.  Smile

”Allt förmår jag, genom honom som ger mig kraft.”

12472763_10153994335608328_8338992619690373017_n

Dela
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • PDF
 • RSS
 • Add to favorites
 • email
 • MySpace

1 kommentar

 • At 2016.03.25 13:48, Carola said:

  Grattis till jobbet, önskar en Glad Påsk

  (Required)
  (Required, will not be published)

  Click to Insert Smiley

  SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

  1
  Hej, (*:*)

  Om mig

  Fembarnsmamma född -66. Förlovad <3
  Mormor till en kille född -08. :) <3
  Farmor till en liten tös, född 2016. :-) <3

  Ärlig, omtänksam, kärleksfull, sprallig, lekfull, spontan, känslosam, en aning fåfäng, humoristisk, envis, stark i mina åsikter, ordningsam, kaffeälskare, rökare.

  Mina intressen: Mina barn, barnbarn <3, umgås med vänner, data, fotografering, blommor, inredning, psykologi, hälsa/motion.

  Bloggkategorier
  Bloggläsare online
  Dagens ordspråk

  Dagens citat

  Kalender
  mars 2016
  M T O T F L S
  « Feb   Jul »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
  Dagens namnsdag
  klocka
  Vädret hos oss

  Vädret Tibro

  Nationalitet

  free counters

  Aktuellt

  Subscribe